Inspiration

Vi støtter op om den store og vidunderlige opgave det er at blive forældre. En af måderne vi håber at kunne forenkle hverdagen er ved, at italesætte de mange forskellige facetter af forældreskabet. Om det er amning, familiekonstellationer, fødsler eller reaktioner på rollen som forældre, mener vi at det kun kan gøre os til bedre forældre, at tale om vores forskelligheder.

Mias forældrefortælling

"Vores fjerde #forældrefortælling er fra @miarud, som har Huxi på 4 måneder. Hun undrer siger over, hvorfor det hedder "ammebarn" og "flaskebarn"."

Marias forældrefortælling

Vores tredje #forældrefortælling er fra @mariamostrup, som har Clara på 6 måneder. Maria møder en tilfældig kvinde i supermarkedet, der får hende til at tænke over hendes ammesituation.

Natachas forældrefortælling

"Vores anden forældrefortælling er fra @natacha.ovre, hun har Elias på 5 år og Asta på 9 måneder. I denne fortælling slutter Natacha hendes historie af med et eventyr, men forhistorien er lidt anderledes..."

Sarahs forældrefortælling

"I vores første forældrefortælling stiller Sarah sig selv spørgsmålet: “Hvorfor føler jeg, at jeg må fortælle heeele forhistorien omkring mit ammeforløb for, at det giver mening og for, at folk accepterer?.."

Tankerne bag flasken

"Tankerne omkring I’M READY-flasken startede hos Janni, den ene af stifterne af Proparent. Hun er mor til Luca og fortæller her sin ammehistorie: "Jeg lagde ud med at amme..."

Bliv en del af Proparent universet