Ofte stillede spørgsmål

 Hvor kan jeg købe jeres flaske?

Flasken er desværre ikke i salg endnu, men vi åbner for forudbestilling 1. juli 2021 på www.proparent.dk. Efterfølgende vil den også være at finde i et udvalg af Ønskebørns fysiske butikker, samt på www.onskeborn.dk.

Hvornår kan jeg købe flasken?

Vi åbner for forudbestilling den 1. juli og forventer at have den på lager i starten af august 2021.

Hvordan virker jeres flaske?

Vores convenience sutteflaske til modermælkserstatning, skal forberedes som en almindelig sutteflaske. Dog har den et adskilt rum til modermælkserstatning, som holder pulveret tørt, samt en docking station til at holde vandet varmt. Derfor kan den forberedes, når du har et fredeligt øjeblik. 

Step 1 / Klargør flasken:

- Fjern låget og åbn pulverkammeret. Fjern så flasken glas og sikrer dig, at pulverkammeret og mixeren slutter tæt. Efterfølgende påfyldes  tempereret vand (ca. 40 grader C) i flaskens glas og modermælkserstatning i pulverkammeret.

Step 2 / Saml og tænd

- Flasken samles og låget sættes på. Placer nu flasken i docking stationen, som enten er tilsluttet stikkontakt eller en powerbank. Tryk på knappen for at tænde. hvorved vandet holdes i den rette temperatur.

Step 3 / Klem, twist og mix

- Når behovet opstår, tages flasken fra docking stationen og udløses ved at klemme omkring låget og dreje mod højre til mixeren slipper pulverkammeret. Herefter rystes flasken til modermælkserstatningen er helt opløst.

Nu er flasken klar til brug.

Kan man kun bruge flasken en gang?

Flasken kan bruges gentagende gange. Den kan let rengøres i opvaskemaskinen, mikroovnen eller ved håndkraft og efterfølgende samles igen.

Vi anbefaler at sutter udskiftes ca. hver 3 måned.

Kan jeg bruge min egen mælk i jeres flaske?

Flasken er udtænkt til brug af modermælkserstatning i pulverform. Dog medfølger en adaptor, så flasken kan bruges uden pulverkammer.

Hvor varmt skal vandet være?

Når du forbereder flasken, anbefaler vi at du påfylder tempereret vand på ca. 40 grader C, som har været kogt forinden.

Kan den gå i mikroovnen?

Flaskens docking station og tilhørende ledning må under ingen omstændigheder kommes i mikroovnen.

De øvrige dele tåler mikroovn, både til rengøring og forberedelse, men det er vigtigt, at du IKKE samler flasken før du varmer vand i glasset.

Hvordan rengører jeg flasken?

Når flaske skal rengøres, skilles den ad i enkelt dele og vaskes enten i hånden eller i opvaskemaskinen.

Vi anbefaler at du skyller flasken efter maskinvask, for fjerne evt. sæberester.

Hvor lang tid kan flasken holde vandet tempereret?

Flaskens docking station holder temperaturen så længe den er tilsluttet strøm. Hvis du brugere en powerbank afhænger det af størrelsen på batteriet.

Er flasken en anti-kolik flaske?

Flaskens sut er udstyret med en anti-kolik ventil, som sikre at dit barn kan fastholde sit vaccum og derfor ikke sluger unødigt meget luft.

Er flasken fri for skadelige stoffer?

Ja, flasken er fremstillet af rene materialer og indeholder ingen skadelige stoffer.