Om os

"Vi støtter op om den store og vidunderlige opgave det er at blive forældre,

og giver en hjælpende hånd ved at designe produkter, der forenkler hverdagen med de mindste" 

Historien bag Proparent

 2019 mødte vi (Josefine og Janni) hinanden og med en fælles interesse for produktdesign og et ønske om, at kunne skabe noget der kunne lette hverdagen for forældre, besluttede vi at stifte virksomheden Proparent.

Den første tid blev brugt på at afklare specifikationerne for, hvad der skulle adskille Proparent produkter fra hvad der ellers fandtes og innovation, kvalitet og design, blev nøgleordene for produktudviklingen. 
Siden har vi fokuseret på at finde de helt rigtige samarbejdspartnere til at virkeliggøre drømmen, om æstetiske og funktionelle produkter.


Der skulle ikke meget research til før vi opdagede at søvn hos nye forældre var en mangelvare og at der lå et stort behov hos forældre med flaskebørn - og derfor blev vores første produkt en sutteflaske.

Josefine, Kommunikationsansvarlig

"Mit åndehul i hverdagen, er en gåtur i naturen eller et koldt dyp i havet sammen med de mennesker jeg holder af"

Janni, Produktansvarlig

"Min måde at koble af på, er at lave småprojekter med min familie - kvalitetstid med dem giver mig meget glæde og energi i hverdagen"

_____________________________________________

Fonden for entreprenørskab

"Da vi var helt nye iværksættere, fik vi bekræftelse og kapital til at blive en rigtig etableret virksomhed, med mikrolegatet fra Fonden for entreprenørskab."

Innovationsfonden

"Vi har været så heldige, at andre tror på os og vores produkt. Innovationsfonden har hjulpet os hele to gange, på vores vej fra idé til færdig produkt. Vi har fået tildelt legaterne Innobooster og senest Innofounder" 

Dinero

"Dineros iværksætterlegat gav et ekstra skub og et skulderklap på det helt rigtige tidspunkt. Legatet uddeles en gang årligt, og i 2020 blev vi de udvalgte"

Erhvervshus Midtjylland

Gennem hele udviklingsfasen har Erhvervshus Midtjylland bakket os op med råd og vejledning. Senest har vi modtaget støtte, til at dække en del af de testomkostninger der er forbundet med at skabe et sikkert produkt"