Persondata- og cookie politik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og kun hvis det er relevant for din aktivitet på www.proparent.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Proparent ApS 

CVR-nr. 40425594

Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal., 8000 Aarhus C

Tlf. 5055 9138

E-mail. kundeservice@proparent.dk

er ansvarlig for dine persondata og al henvendelse kan ske via ovenstående telefonnummer eller e-mail-adresse.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage produkter fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen. 

Her er der tale om følgende:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Post-/leveringsadresse 
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger.

 

Proparent ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb 
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev 
  • Kontakter os vedr. reklamationer, feedback eller spørgsmål.

 

 

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordre- og leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi følgende data: Dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Shopify Payment, sammen med den nødvendige information for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre køb af produkter, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter hos os.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet forholdsvis efter dit køb eller når de ikke længere er nødvendige. I forhold til evt. reklamation beholder vi dine oplysninger i op til 2 år, i henhold til Bogføringsloven. 


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside og betalingsplatform hos Shopify, som også fungerer som databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret her.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at gøre din oplevelse så god som mulig. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde dine personoplysninger. Dette sker kun efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores eksterne leverandører, hvilket er vores og din garanti for, at de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger overholdes.


Dine rettigheder  

Der kan være betingelser eller begrænsninger til dine rettigheder. Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og/eller at få ændret dine persondata
  • At få slettet dine persondata

Dine oplysninger og e-mail slettes ved tilbagetrækning af samtykke eller ved manglende brug.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed, evt. via linket herunder.

https://www.datatilsynet.dk/borger/klage/saadan-klager-du

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af disse, kan du også sende os en anmodning herom på kundeservice@proparent.dk.


Cookiepolitik

På www.proparent.dk anvendes cookies, der er nødvendige for at sikre shoppens funktionalitet og som gør din brugeroplevelse så behagelig som muligt.

Vi indsamler statistik på siden, som kan give et anonymt billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor/hvornår websitet forlades mv. Statistikken anvendes kun med det formål, at optimere vores hjemmeside og gøre dit besøg så udbytterigt som muligt. Statistikken indsamles ved hjælp af Shopify, Facebook Pixel og google analytics.

 

Til markedsføringsmæssige formål benyttes Facebook sporing, der sikrer dig mere interessante annoncer fra os, samt kampagner og gode tilbud. Du kan til enhver tid slette eller blokere cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx. virus

 

Hvilke cookies benyttes:

Nødvendige/Tekniske: Cookies der er nødvendige for, at hjemmesiden fungerer efter hensigten.

Funktionelle: Cookies der anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at gemme de valg og indstillinger, du foretager på hjemmesiden.

Statistiske: Cookies der bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af www.proparent.dk. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af blogindlæg der er mest populære på siden, så vi kan gøre proparent.dk så interessant for dig som muligt.

Markedsføring: Cookies der sikrer, at vi kan vise dig relevante annoncer, samt kampagner og gode tilbud, når du anvender sociale medier som Facebook og Instagram. Eller når du søger på Google eller besøger forskellige sider på Internettet.

Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage.

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i dine browser indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.